Göteborg skaffar plusgiro!

Numera kan du betala ditt medlemsskap i Göteborgs p-kassa till vårt plusgiro. Detta gör du antingen via din internetbank eller via svensk kassaservice.

Såhär gör du

Betala medlemsavgiften till: PlusGiro: 42 93 07 -2 (skriv Solidarisk Kollektivtrafik i Göteborg som betalningsmottagare) Ange namn, adress, personnummer (obs! de 6 första siffrorna räcker), medlemsperiod i meddelanderutan – Får inte allt plats så prioritera personnummer och namn.

Om du ska betala en självrisk så glöm ej att uppge de 8 siffror som ocr-numret (referensnumret) består av. Fattas numret kan vi ej betala din bot!

Medlemskapet börjar gälla

Medlemskapet börjar gälla dagen vi får in pengarna på vårt konto om man inte angett ett senare datum vid inbetalningen. Det går INTE att bli medlem tidigare än den dag vi får in pengarna. Normalt tar det en arbetsdag för oss att få dom. Ange e-postadress för att få en bekräftelse på att din medlemsavgift kommit fram och att ditt medlemsskap börjat gälla.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.