Medlemsantalet stiger när SL höjer priserna

Den 29/1 inleddes smygstarten på SL:s prishöjningar då kontantbiljetterna blev dyrare. Detta märkes omgående för planka.nu då medlemsantalet i vår p-kassa steg med närmare 20%. När SL höjde priset på måndskortet till 600:- 2004 fördubblades medlemsantalet. Höjda priser ger fler förbannade resenärer och fler plankare. Antalet resenärer vars smärtgräns nås angående vad man är beredd att betala för sin biljett stiger varje gång landstinget höjer priserna på biljetterna. Antaligen är samma sak att vänta inför den stora höjningen den 1/4 i år.

Som medlem i p-kassan betalar vi din bot när du åkt fast. Läs mer om p-kassan

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.