Öppet på kontoret

Från och med onsdag (17/1 2007) så kommer vi att ha öppet på vårt kontor i Stockholm varje onsdag mellan 17:30-19:30. På kontoret kan du betala medlemskap, lämna in böter, köpa tröjor eller väskor samt hämta klistermärken, pins och flygblad gratis!

För att fira detta så bjuder vi på en tröja eller väska om du löser medlemskap på plats under januari.

Vi kommer också sluta med gratis utskick av klistermärken nu på onsdag pga. skenande portokostnader. Så om du vill ha klistermärken får du komma förbi och hämta eller skicka ett frankerat/adresserat kuvert till: planka.nu, Box38183, 100 64 sthlm.

Vårt Stockholmskontor ligger på högalidsgatan 36 (gatuplan), t-bana Hornstull. Kolla på karta

I Göteborg hänvisar vi till Forum på Järntorget.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.