Expedieringsavgiften stoppas!

Stockholms fria rapporterar att SL:s vd Lennart Jangälv dragit tillbaka sitt förslag om att införa en expedieringsavgift på 20:- om man betalar kontant på bussen. Istället så ska han snabbutreda kontanthanteringen i SL-trafiken.

Vad bussförarna, som på grund av rånrisken initierat debatten kring kontanthanteringen i SL-trafiken, har att säga om detta återstår att se.

Planka.nu tycker att enhetstaxan är ett steg i rätt riktning för kollektivtrafiken, samtidigt som vi förstår och sympatiserar med bussförarnas krav på att känna sig trygga på sin arbetsplats. Vi har också lösningen som skulle gynna både resenärer och arbetare i SL-trafiken: Nolltaxa!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.