Gratis bussresor!

På grund av rånrisken stoppade skyddsombuden under dagen kontanthanteringen på samtliga busslinjer. Bussresor var alltså gratis. Nu ikväll har skyddsstoppet hävts av Arbetsmiljöverket och biljetterna och rånrisken är tillbaka. SL säger att man förlorade upp mot en miljon kronor i intäkter, men vi ser det hellre som att resenärerna tjänade en miljon.

Vi i planka.nu stödjer busschafförerna i deras kamp, men vi tycker inte att nya dyra betalningssystem är lösningen. Nolltaxa skulle få bort kontanthanteringen, rånrisken och dessutom alla andra konflikter kring betalning.

Läs mer här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.