Planka & Sfp på Vår Makt

Planka.nu håller tillsammans med Stockholms förenade pendlare ett föredrag på Vår Makt 08 om kollektivtrafikskamp med fokus på hur vi organiserar oss gemensamt och talar genom praktiker.

Vårt föredrag är nu på söndag (21/5) klockan 15:30-16:30. Men det finns massa annat roligt och intressant att lyssna på och diskutera under helgen. Alla är välkomna!

Vår Makt 08 20-21 maj, 2006 – ur osynligheten, in i kollektiviteten

Vår Makt 08 sätter fokus på organisering och byggandet av kollektiviteter, med avstamp i våra osynliga vardagskamper mot arbetet: på våra jobb, på arbetsförmedlingen, hemma eller i skolan. För att hitta klasskampen räcker det med en blick i spegeln, en blick riktad mot våra egna liv. Men hur flyttar vi fram våra positioner och generaliserar de konflikter vi är del av, hur kämpar vi och vinner? Kort sagt: hur skapar vi Vår Makt?

Vår Makt 08 är en helg fylld av seminarier, diskussion, analys och debatt kring vår osäkra tillvaro. Ett tillfälle att hitta nya verktyg och att slipa våra vapen.

På programmet står diskussioner kring: obetalt arbete, kampen för fri kollektivtrafik, proletär vetenskap och militanta undersökningar i den sociala fabriken, avgrunden: att läsa Marx på tvåtusentalet, organisering av arbetslösa och kampen mot arbetslinjen, kamp och organisering i vården, utomfacklig organisering och skapandet av stridbara arbetarkollektiv, filmvisning och mycket, mycket mer.

Läs mer

Vår Makt 08 – officiell hemsida med schema för helgen

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.