Res gratis med biljett!

SL:s stämplar fäster inte på nya biljetterna! Köp din biljett på pressbyrån och du kan resa på den flera gånger! Pappret på biljetten är nämligen så glansigt att du kan torka bort stämpeln med tummen! Sedan använder du den igen.. och igen.. och igen!

Det funkar dock inte på SL:s egna biljetter utan bara med de du köper på pressbyrån och liknande SL-ombud som skriver ut biljetterna som kvitton. SL säger sig också vara medvetna om “problemet” och risken är att det snart dyker upp biljetter med papper som stämplarna fäster på. Men fram till dess, res gratis – med biljett!

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.