Välkommen till nya planka.nu

Hej, vad trevligt att du tittar in på planka.nu!
Som du ser så har vi fått ett helt nytt utseende och det är vi väldigt glada för. Men som alla vet så är det insidan som räknas och därför är vi ännu gladare att våran nya hemsida har så mycket nya funktioner att erbjuda!
Förutom helt nyskrivna texter, med uppdaterad info om hur du plankar lättast, har vi nya avdelningar där du kan läsa om hur du kan hjälpa till i arbetet för en avgiftsfri kollektivtrafik och betydligt mer information om nolltaxa

Vi lanserar också två helt nya tjänster för att underlätta livet för dig som plankare och medlem i p-kassan.

Den första är en medlemslogin där du kan kolla hur länge ditt medlemskap gäller och om dina böter har blivit betalda, läs mer här

Den andra är att du kan prenumerera på RSS-feed med antingen våra nyheter eller våra pressmeddelanden, läs mer här

Vi har gjort allt som står i vår makt för att hinna färdigt med hemsidan inför lanseringen idag (1:a Maj) och förhoppningsvis så fungerar allt fläckfritt, men skulle du stöta på något problem så maila oss på sthlm@planka.nu och berätta vad problemet är så åtgärdar vi det så fort vi kan.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.