050820 – Vissa dagar passerar inte obemärkta

Lördagen den 20 augusti dyker planka.nu upp på Långholmen under det endagarsforum som hålls där då. Det handlar om politik i sin mest direkta form och deltagarna kommer kunna uppleva det i form av workshops, föredrag, konserter och föreställningar. Tillställningen pågår från kockan två på eftermiddagen och fram till midnatt.

Planka.nu arrangerar serietecknartävling och insändarverkstad och vid femtiden håller vi någon sorts föreläsning. Medlemskap i p-kassan säljs på plats, liksom de nya planka.nu-tröjorna. Nu har ni alltså chansen att bunkra klistermärken, titta närmare på vilka planka.nu är egentligen och konfrontera oss med allehanda frågor.

Läs mer på www.050820.org

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.