Kontroller enligt Östgötatrafiken vecka 25

Östgötatrafiken ska enligt dem själva ha ökade biljettkontroller på pendeltågen under vecka 25. Biljettkontrollerna görs av Securitas och den som åker utan giltigt färdbevis förutom att betala det ordinarie biljettpriset 800 kronor i tilläggsavgift.

Sedan Planka.nu startade i Östergötland har Östgötatrafiken hotat med fler kontroller mot resenärerna, men trots detta har biljettkontrollerna varit relativt få. Däremot ökar alltid kontrollerna under sommaren. Planka.nu vill ändå varna plankare som ska ta pendeltåget under vecka 25 att vara vaksamma och varna andra plankare. Läs gärna våra tips för hur man kan planka utan att få tilläggsavgifter.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.