Lyckad 1:a maj med planka.nu

Ett 50-tal personer slöt upp med planka.nu när vi deltog i SAC Syndikalisternas 1:a maj-tåg i Stockholm. Planka.nu:s gröna banderoll avvek från syndikalisternas klassiska röd/svarta flaggor i tåget som sammanlagt samlade uppåt 1800 deltagare – lika många som socialdemokraterna!

Under morgonen sattes även tre större planka.nu-banderoller upp. En på sergels torg och två vid slussen. Budskapen var bland annat “Släpp väktarna loss det är vår tunnelbana” och “Sparka connex – metromorfos”.

Under kvällen på den gatufest som peppbrigaden arrangerade hyllades planka.nu av flera artister från scen inför över 5000 festdeltagare. Planka.nu hade också en talare på scen som talade om planka.nu:s framgångar under de år vi kämpat för en gratis kollektivtrafik, och om klasskamp inom kollektivtrafiken.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.