Planka.nu mötte tunnelbaneförarna

Idag har representanter från planka.nu träffat SEKO klubb 119 som är den största fackklubb som organiserar tunnelbaneförare i tunnelbanan. Under mötet presenterade planka.nu sin verksamhet för tunnelbaneförarna och svarade på frågor.

Mötet är en del av plankas ambition att föra dialog med representanter för fackföreningarna som organiserar SL-personal. Att föra dialog är viktigt för att hitta gemensamma beröringspunkter, undvika fiendskap och motverka konfliktsituationer.

Mötet blev lyckat och leder förhoppningsvis till en ökad förståelse mellan kolektivtrafikarbetare och plankare. Tidigare har planka träffat bland annat kommunals bussförarklubbar och de syndikat tillhörande SAC som organiserar personal i SL-trafiken.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.