Planka mötte SL:s propagandakampanj

I morse mötte aktivister från planka.nu SL:s propagandakampanj vid Slussen med flygbladsutdelning.

Den här veckan genomför SL propagandamöten varje dag i morgonrusningen på olika stationer runt om i länet. Syftet är att bättra på sitt skamfilade rykte och försöka få det att framstå som att det går åt rätt håll. Men tyvärr innehåller informationen SL sprider ett antal fel och osakligheter. Därför har vi valt att agera.

– ”Det gick jättebra under morgonen. Vi fick många kommentarer i stil med ”bra jobbat” och folk tyckte det var bra att vi fanns på plats” säger en av aktivisterna som deltog på aktionen vid Slussen i morse.

SL:s kampanj fortsätter veckan ut, och förhoppningsvis ska de inte stå oemotsagda resterande dagar heller

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.