Transportsyndikatet varslar om strejk

Syndikalistiska driftsektionen Stockholms tunnelbana och spårvägar varslar om strejk!

“Sedan kort innan årsskiftet har Connex på ett mycket provokativt och hänsynslöst sätt försökt genomdriva stora försämringar i arbetsförhållandena för oss som jobbar inom tunnelbanan och på lokalbanorna. Från driftsektionens sida har vi flera gånger försökt förhandla i frågorna, men Connex har visat sig vara helt utan intresse av en konstruktiv dialog. Som ett första led i vår strävan att försvara våra arbetsvillkor har vi därför varslat om en proteststrejk från klockan 04:30 den 17 mars 2005 till klockan 04:30 den 19 mars 2005.” skriver syndikatet som organiserar ett 50-tal personer i SL-trafiken.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.