Problem med postgången

Planka.nu har på senaste tiden haft problem med postgången. Ett antal böter har helt enkelt inte kommit fram till oss och de drabbade har då fått en påminnelse från eurocredit. De flesta böter har dock kommit fram till oss utan problem.

Drabbas man av detta löser vi naturligtvis problem så snabbt vi kan. Vi betalar helt enkelt in påminnelsen istället. Men på sikt är det naturligtvis inte bra att posten inte kommer fram. Därför har vi tagit följande åtgärder;

  • Posten samt det postboxföretag som planka.nu anlitar är kontaktade om problemet.
  • Vi uppmanar alla att inte skicka pengar i kuvert till oss. Sätt in dem på postgirot istället! Pengar är stöldbegärliga
  • Försändelser av tilläggsavgifter bör skickas till “p-kassan, box 601, 114 79 Stockholm”.
  • Fortsätter problemen kommer vi ge möjligheten att lämna in böterna personligen till oss.

Observera att planka.nu inte ansvarar för den påminnelseavgift som tillkommer vid påminnelse från eurocredit om påminnelsen är orsakad av brister i postgången. Så för att vi ska betala en påminnelse måste förutom självrisken på 100:- även påminnelseavgiften på 50:- sättas in på vårt postgiro.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.