Många kontroller på T-centralen

Senaste månaden har SL:s färdbeviskontroll satsat hårt på kontroller på centralen, och enligt uppgifter planka.nu tagit del av avser man fortsätta. Nästan dagligen utför man kontroller på t-centralens södra uppgång, den mot centralstationen. Men ofta kontrollerar man även den norra uppgången mot sergels torg (plattan). Uppgången på vasagatan (“krysset”) är mindre sällan bevakad och rekommenderas om man ska till centralen.

Vi uppmanar därför att man väljer alternativa färdvägar om man ska någonstans i närheten av t-centralen. Blåbuss 1 passerar i närheten och är lättplankad, och likaså är det nära att gå från t-banestationerna hötorget och rådhuset.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.