Nytt postgiro!

Uppdaterad 21/2 -5

Planka.nu separerar postgiro med moderorganisationen SUF Stockholm. Det innebär att det nuvarande postgirot inom kort inte längre kommer att fungera som inbetalning av medlemsavgifter till p-kassan. Istället skall pengarna sättas in på planka.nu:s egna postgiro.

Det nya postgirot;
Postgironummer 147 68 45 – 1
Betalningsmottagare PLANKA.NU

För närvarande registerar vi alla medlemsinbetalningar som sker till gamla postgirotkontot också. Men vi kommer att sluta med det inom kort. Det är därför viktigt att du sätter in pengarna på rätt postgirokonto för att ditt medlemskap ska registreras ordentligt i framtiden!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.