Studentkåren backar

Stockholms Universitets Studentkår (SUS) backar i sin hållning angående den fest planka.nu skulle arrangerat med FAS den 23/10, som sedan stoppades. Kåren låter efter gårdagens fullmäktigemöte meddela att FAS och planka.nu är välkomna att arrangera fest i allhuset. Kårens presidium som ytterst stod för beslutet att stoppa festen pressades hårt både från höger- och vänsterhåll under mötet och stod oftast mållösa inför de frågor som ställdes. Trots detta vägrade man medge att man hanterat situationen fel.

Vänsterns Studentförbund (VSF) som representeras i SUS fullmäktige har också lämnat in en motion angående Mikael Söderlunds (m)orförandeskap i föreningen Frescatihallen som ägs av kåren, där man kräver att han avsätts.

Planka.nu och FAS kommer fortfarande att driva de skadeståndskrav man tidigare hävdat.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.