Studentkåren backar

Stockholms Universitets Studentkår (SUS) backar i sin hållning angående den fest planka.nu skulle arrangerat med FAS den 23/10, som sedan stoppades. Kåren låter efter gårdagens fullmäktigemöte meddela att FAS och planka.nu är välkomna att arrangera fest i allhuset. Kårens presidium som ytterst stod för beslutet att stoppa festen pressades hårt både från höger- och vänsterhåll under mötet och stod oftast mållösa inför de frågor som ställdes. Trots detta vägrade man medge att man hanterat situationen fel.

Vänsterns Studentförbund (VSF) som representeras i SUS fullmäktige har också lämnat in en motion angående Mikael Söderlunds (m)orförandeskap i föreningen Frescatihallen som ägs av kåren, där man kräver att han avsätts.

Planka.nu och FAS kommer fortfarande att driva de skadeståndskrav man tidigare hävdat.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.