Lyckat möte med bussfacken

Planka.nu har idag träffat representanter för kommunals bussklubbar (som organiserar bussförare och depåpersonal). Tillsammans har vi diskuterat nolltaxa, metoder för arbete kring kollektivtrafiken, trygghet för personal och trafikanter, förhållande gent emot SL och mycket annat.

Mötet är en del av plankas ambition att föra dialog med representanter för fackföreningarna som organiserar SL-personal. Att föra dialog är viktigt för att hitta gemensamma beröringspunkter, undvika fiendskap och motverka konfliktsituationer.

Planka.nu kommer under hösten att besöka fler fackklubbar och sektioner som organiserar SL-personal för att lyssna på vad de har att säga och presentera det arbete vi utför. Ett första steg i arbetet med närmare kontakt med fackklubbarna inom SL var det öppna brev till SL:s personal som delades ut i samband med första maj i år. Ett arbete som nu gått in i en ny fas.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.