Ung Vänster lanserar nolltaxekampanj

Vänsterpartiets ungdomsförbund Ung Vänster lanserade den 21:a augusti en nolltaxekampanj som de enligt uppgift kommer driva under hösten.

Bra initiativ tycker vi på planka.nu. Förhoppningsvis kan man sätta lite press på sitt tämligen fega moderparti, som trots viss nolltaxestöd inte törs driva frågan i praktiken. Det enda man från vänsterpartiets fråga lyckats driva igenom är att en av tre spärrlinjer på station Slussen, en av Stockholms 100 T-banestationer, har fått öppen spärrlinje – trots att man utgör en del av majoriteten i Stockholms landsting. Under Vänsterpartiets tid i landstingsmajoriteten har dessutom flera andra stationer som tidigare hade öppna spärrlinjer nu fått slutna sådana, bland annat Vällingby och Hammarbyhöjden. Vi efterlyser mindre snack och mer verkstad.

  • Läs mer på www.nolltaxa.nu
  • Kritik mot Ung Vänsters kampanj på copyriot
  • Kommentera

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.