Se den åtalade planka-filmen

Se filmen som fick Stockholmsmoderaterna att tugga fradga och Annika Billström, högsta sossehöns i Stockholm, att gå ut i media och ta avstånd från planka.nu. Filmen har legat nere från internet en tid, men nu kan vi åter igen presentera den online.

Filmen visades av dess skapare, David, på det seminarium vi arrangerade på kulturhuset i Stockholm den 6/3 2004, och har därefter bland annat visats på SVT:s nyheter och inför kommunfullmäktige i stockholm.

Har du problem att se filmen så ladda ner gratisprogrammet VLC så borde det lösa sig! För att spara filmen på din hårddisk, högerklicka på den och välj “spara…”.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.