Kontrollanterna fortsätter att spöa folk

Tidningen City uppmärksammar idag hur klumpigt och oprofessionellt connex kontrollanter beter sig gent emot trafikanterna. “Det är bara en tidsfråga innan någon ur Connex personal blir allvarligt skadad på grund av sitt eget beteende”, säger Kenneth Kronberg vid Norrmalmspolisen.

På planka.nu tar vi emot flera rapporter i veckan av personer som råkat illa ut (blivit utsatta för våld eller hot om våld) som ett resultat av kontakt med Connex kontrollanter. En taktik dessa använder är att ställa sig i en ring kring personen de skall kontrollera, något som med största sannolikhet är olaga frihetsberövande. Men även betydligt värre fall av våld mot trafikanter från connexpersonal har rapporterats.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.