Sommar på planka.nu

även hårt ideellt arbetande nolltaxevurmare måste ha ledigt någon gång ibland. Därför tar planka.nu sommarlov under juli månad. Detta innebär inte att verksamheten kommer att ligga nere. Däremot kommer det bli svårare att få tag på oss via mail och telefonen. Vi kommer inte ha tid att svara lika frekvent på frågor. Så är det någonting som inte brådskar så vänta gärna med det till början av augusti. Vi kommer hålla igång verksamheten så gott vi kan, men saker och ting kan ta längre tid än vanligt.

Naturligtvis betalar vi alla böter och behandlar alla medlemskap i p-kassan som vanligt.

Glad sommar önskar planka.nu!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.