Tipsa SL om plankning

SL vill ha tips på hur man ska råda bot på plankningen. På deras hemsida kan man nu ge tips som publiceras tillsammans med en liten söt figur som demonstrerar huruvida man har plankat senaste året eller inte.

Vi rekommenderar alla att ge SL tips. Vårt eget tips från planka.nu är såklart att man inför nolltaxa. Då råder man garanterat bot på plankningen en gång för alla. Lyckligtvis är det fler än vi som insett det geniala i nolltaxa och situationen när man läser igenom inläggen på SL:s hemsida blir närmast absurd – har SL inte fattat att det är de höga priserna som är grunden i problematiken kring plankningen?

  • SL:s tips-hemsida
  • Kommentera

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.