Planka.nu på 1:a Maj

Med anledning av arbetarnas dag, 1:a maj, kommer planka.nu att distribuera 500 exemplar av det öppna brev vi skrivit till SL:s personal. Och vi kommer vilja ha hjälp av plankare och andra som stödjer nolltaxan att dela ut det! Vi kommer att under olika 1:a Maj-aktiviteter och demonstrationer sprida det i färdiga kuvert med instruktioner att man ska lämna över det till sin lokala spärrvakt, busschauffören eller spårvagnsföraren man åker hem med. Vi kommer också att skicka ut brevet i affischformat till de olika fackklubbarna som organiserar SL-arbetare. Syftet är att öka toleransen och förståelsen för plankare i tunnelbanan och sprida idén om nolltaxa, med fokus på dom som har kollektivtrafiken som sin arbetsplats.

Planka.nu kommer att gå i SAC / Stockholm LS 1:a Maj-tåg från Sergels Torg klockan 11. Vill du få något exemplar av brevet, eller kanske bara komma och säga hej så titta efter vår gröna banderoll!

Väl mött.

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *