Planka.nu på 1:a Maj

Med anledning av arbetarnas dag, 1:a maj, kommer planka.nu att distribuera 500 exemplar av det öppna brev vi skrivit till SL:s personal. Och vi kommer vilja ha hjälp av plankare och andra som stödjer nolltaxan att dela ut det! Vi kommer att under olika 1:a Maj-aktiviteter och demonstrationer sprida det i färdiga kuvert med instruktioner att man ska lämna över det till sin lokala spärrvakt, busschauffören eller spårvagnsföraren man åker hem med. Vi kommer också att skicka ut brevet i affischformat till de olika fackklubbarna som organiserar SL-arbetare. Syftet är att öka toleransen och förståelsen för plankare i tunnelbanan och sprida idén om nolltaxa, med fokus på dom som har kollektivtrafiken som sin arbetsplats.

Planka.nu kommer att gå i SAC / Stockholm LS 1:a Maj-tåg från Sergels Torg klockan 11. Vill du få något exemplar av brevet, eller kanske bara komma och säga hej så titta efter vår gröna banderoll!

Väl mött.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.