Planka.nu nere!?!

Planka.nu:s webplats har legat nere från internet i nästan en vecka fram till i dag. Orsaken är dels att vår serverdator sett sin sista dag och inte längre kände för att hjälpa till i arbetet för en fri kollektivtrafik. Och dels att vår internetleverantör har krånglat. Ett tag fram över kan sidan vara segare än vanligt då den just nu körs på en provisorisk server.

Vi jobbar på att garantera att något liknande inte händer igen. Du som har fått böter under den veckan planka.nu legat nere rekommenderar vi att du omgående skickar in boten så att du slipper få påminnelser. Vi ska lägga på ett kol extra för att det inte ska bli några problem.

Som kompensation har vi lanserat SMS-tjänsten på riktigt nu! Läs mer under “SMS”-menyn. Kolla också in namninsamlingslistan i filarkivet.

20040404
Massplanka i Tensta 13/4

Den 13 april anordnar Ung Vänster Norra Järva i samarbete med planka.nu en massplankning vid tunnelbanestationen Tensta klockan 18.00.
Ju fler som kommer desto roligare blir det förmodligen. Dessutom är kollektiv plankning en alldeles utmärkt vårsysselsättning och ett bra tillfälle att protestera mot SL:s sviniga priser och attityd.
Väl mött!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.