Engagera dig i planka.nu:s namninsamling!

Något som varit väldigt efterfrågat senaste tiden har varit möjligheten att stödja oss genom att skriva under en namninsamling. Men fram till nu har det inte funnits någon sådan. En orsak är att vi som arbetar med planka.nu har mycket att göra och lågprioriterat sådana aktiviteter. Men nu kan du själv aktivera dig i kampen för en skattefinansierad kollektivtrafik genom att vi gjort i ordning ett namninsamlingsformulär!

Öppna filen nedan och skriv ut den i din egen skrivare. Sedan låter du familjen, vänner och andra bekanta skriva under, och när den är full skickar du in den till oss. Varför inte skriva ut en extra och sätta upp på arbetet eller i skolan?

Namninsamlingslista.

Vi har också börjat lägga upp våra flygblad under filarkivet för dig som är intresserad av att läsa vad vi håller på med. Eller varför inte skriva ut själv, kopiera upp och dela ut?

En kommentar

En kommentar på “Engagera dig i planka.nu:s namninsamling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.