Vem tycker om SL?

Under fyra morgonar med start idag kommer SL:s nya VD, nickedockan Lennart Jangälv själv befinna sig ute i SL-trafiken för att ta emot ris och ros av trafikanterna. Lennart har varit tämligen annonym under sin korta period som SL:s VD, och när han gjort sig till känna har han huvudsakligen fört fram åsikter i stil med att det är “i trakten av oförskämt att skälla på SL”.

Men vi vet att Stockholmarnas kritik av SL inte slutade där gröna linjens signalsystem började fungera hjälpligt, och uppmanar därför alla att faktiskt gå och berätta för Lennart vad man tycker. Varför inte säga någonting om dom skyhöga biljettpriserna?

Lennart hittar man mellan klockan 8 och 9.30 på följande platser
Måndag 15/3 Gullmarsplan tunnelbanestation
Tisdag 16/3 Huddinge pendeltågsstation
Onsdag 17/3 Rinkeby tunnelbanestation
Torsdag 18/3 Tekniska Högskolan tunnelbanestation

Du kan också tycka till om SL på deras hemsida. I skrivande stund rapporterar SL själva att hela 75% av alla kommentarer är negativa.

Mer om Lennart; Klicka här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.