Lördagens seminarium upprör

Det seminarium som planka.nu arrangerar i kulturhuset nu på lördag (6/3) upprör moderaterna i Stockholm så till den milda grad att man begär att det socialdemokratiska kulturborgarrådet går in och stoppar mötet. Problematiken ligger i att kulturhuset valt att gratis upplåta lokalerna till vårt seminarium. Moderaternas Mikael Söderlund, oppositionsborgarråd, menar att staden inte ska bekosta möten där deltagarna “uppmanas bryta mot lagen”.

Kulturborgarrådet Erik Nilsson (s) försvarar det fria ordet och uppmanar istället Mikael Söderlund att “ta debatten på lördag”. Och visst är Mikael lika välkommen som alla andra att besöka lördagens seminarium.

Kulturhuset Studio Tre
Lördag 6 Mars
Klockan 16-18 (senast)
Vi bjussar på fika!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.