Lyckad t-baneturné!

Under eftermiddagen har planka.nu och svensk pop turnerat genom tunnelbanenätet i protest mot morgondagens prishöjningar. Samtliga stationer mellan Farsta Strand och Hässelby Gård har gästats. Hitlåten “Hon bor i Farsta” har sjungits minst 50 gånger och ett par tusen flygblad har delats ut. Bortsett från att ordningsmakten inte klarar av att hålla fingrarna i styr har det varit en mycket lyckad aktion. Reaktionerna har varit helt igenom positiva och motståndet mot prishöjningarna är stort bland de resenärer vi talat med.

Räkna med att se mer av oss i tunnelbanan framöver! Vi accepterar inte landstingets högborgerliga “sköt dig själv och skit i andra”-politik. Kollektivtrafik är en rättighet, och kampen för nolltaxa dör inte för att SL höjer priserna Tvärt om!

Vi ses på en station nära dig!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.