Nu tjänar du ännu mer på medlemskapet!

Från och med den 1:a mars höjer landstinget priserna på SL:s biljetter. Ett månadskort kommer att kosta hela 600:- och priset på kontantkupongerna kommer stiga med hela 50%. Prishöjningarna för också med sig att fler plankar, dels som en protest mot höjningen, och dels för att man faktiskt inte har råd med de skyhöga priserna. Därför passar SL också på att höja tilläggsavgiften du måste betala när du åker dit för plankning från 600:- till 1000:-. Allt för att avskräcka dig!

Men planka.nu kommer inte att höja medlemsavgiften. även i fortsättningen blir du för 100:/månad eller 500:/halvår medlem i p-kassan – vår bötesfond för plankare i SL-trafiken. När du åker fast betalar vi dina böter! Medlemstillströmningen i samband med prishöjningen tillåter oss att behålla samma låga pris.

SL fortsätter trappa upp priser och straff men lyckas bara skapa en “ond” cirkel där allt fler väljer att planka. Lösningen heter naturligtvis nolltaxa! Ta betalt för kollektivtrafiken via skattsedeln. En progressiv landstingsskatt för att bekosta en rättighet som borde vara öppen – inte omgärdad av spärrar!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.