Seminarium för en avgiftsfri kollektivtrafik 6/3!

Pressmeddelande från planka.nu 18/2 2004

Seminarium för en avgiftsfri kollektivtrafik 6/3!

Med anledning av prishöjningarna i SL-trafiken som träder i kraft den 1 mars kommer organisationen planka.nu att arrangera ett öppet seminarium den 6 mars med fokus på den fria, skattefinansierade kollektivtrafiken.

Planka.nu är en organisation som arbetar för att kollektivtrafiken i Stockholms län ska bekostas till 100% av skattemedel. Bland annat organiserar vi sedan 2001 en politiskt motiverad avgiftsstrejk och bötesfond. Mer om oss kan du läsa på www.planka.nu.

Seminariet kommer att äga rum den 6 mars klockan 16:00 på Studio Tre på kulturhuset i Stockholm (vid Sergels Torg, T-bana T-centralen). På plats kommer du bland annat bjudas på information om vilka vi är och varför vi arbetar för en skattefinansierad kollektivtrafik. Vi kommer också prata om hur man når våra mål och varför vi jobbar som vi gör.

På plats kommer möts du också av pop-bandet Svensk Pop, ETC:s Johan Ehrenberg, representanter för planka.nu i Göteborg och Helsingfors och en och annan orange jätteråtta.

Seminariet är öppet för allmänheten och kommer vara slut senast klockan 18:00. Vi bjuder på fika!

mvh planka.nu

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.