Klistermärken och SMS

Intresset för våra klistermärken har varit väldigt stort. Vi är glada över att så många vill hjälpa till och visa att de inte accepterar landstinget och SL:s höjningar av biljettpriser och tilläggsavgifter. Likaså är det många som undrar över vart vår gamla SMS-sjänst tog vägen, där resenärer i SL-trafiken kunde varna varandra för kontrollanter och razzior.

Den gamla SMS-tjänsten var vi tyvärr tvugna att lägga ner därför att den blev överbelastad. Men vi har inte legat på latsidan, utan istället arbetat med att ta fram en bättre tjänst, som vi hoppas kunna lansera inom kort. Förhoppningsvis lagom till prishöjningarna 1:a mars. Håll ögonen öppna på hemsidan för mer info!

Gällande klistermärkena så är lättaste sättet att få dem att skicka ett frankerat kuvert med din adress på, som du sedan stoppar i ett annat kuvert som du skickar till oss på;

Planka.nu
Box 601
114 79 Stockholm

Så fyller vi kuvertet med klistermärken och skickar tillbaka till dig. Annars försöker vi se till att klistermärkena finns på kaféer och andra offentliga platser i innerstaden, som exempelvis Kulturhuset och Fryshuset. Men tyvärr går de åt fort, och vi har svårt att hinna med att distrubera dem dit.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.