Vi höjer inte priset!

I ett desperat försök att stoppa plankningen kommer SL och landstinget den 1:a mars att höja tilläggsavgiften i kollektivtrafiken från nuvarande 600:- till 1000:-.

SL är rädda att plankningen ska öka i och med att dom samma datum chockhöjer priset på biljetterna. Priset på en kontantbiljett höjs med 50% och måndskortet kommer kosta 600:. Och dom har nog anledning att vara rädda. 600: svider mer i plånboken än vad 500:- gör! Och när plankningen ökar, vilket den gör, får vi fler medlemmar!

Planka.nu:s styrka är våra många medlemmar. Ju fler vi blir destå starkare står vi! När SL höjer priset på biljetterna får vi fler medlemmar och behöver inte höja vår medlemsavgift. Ju mer SL trappar upp striden med plankarna destå mer absurd blir situationen för dem. Frågan är hur många som skulle betala för ett månadskort om det kostar 1000:-. När priserna höjs blir plankningen mer legitim!

Vi står fast vid vårt mål;
Nolltaxa i kollektivtrafiken!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.