P-kassan

Du kan betala medlemsavgiften med kort/internetbank eller via Plusgiro. Klicka på länkarna nedan för att betala med kort/internetbank.
Använder du Plusgiro så betala medlemsavgiften till:
PlusGiro: 147 68 45-1 (Betalningsmottagare ”planka.nu”)
Ett tips är att de flesta banker har möjlighet att använda sig av s.k. ”stående överföring” så att du kan be banken att sätta in 100:- varje månad till oss, så slipper du glömma.

Ange namn, adress, personnummer, medlemsperiod. Vill du ha Planka Lite-medlemskap anger du även det.
Det går självklart bra att betala via internet. Skriv in uppgifterna ovan i meddelanderutan. Får inte allt plats så prioritera personnummer och namn. Det går också att betala på vårt kontor genom att kontakta oss.

Olika medlemskap

Obs! Kom ihåg att skriva in namn, adress, personnummer och önskad medlemsperiod i meddelandefältet hos Payson.

Typ Längd Avgift
Planka månad är vårt vanligaste medlemskap, här ingår även SL/UL-pendeln till Uppsala klicka här för att betala med kort eller internetbank. 1 månad 100 kr
Planka halvår är för dig som hellre betalar ett halvår i taget, du får dessutom 100 spänn i rabatt, klicka här för att betala med kort eller internetbank. 6 månader 500 kr
Planka vecka är för dig som bara är på besök eller bara behöver vara medlem i en vecka, klicka här för att betala med kort eller internetbank. 7 dagar 50 kr
Planka Lite är tänkt för dig som har terminskort, men som gärna vill kunna åka på kvällar och helger också. Medlemsskapet gäller de tider då SL:s terminskort inte gäller – d.v.s. vardagar 19:00 – 04:30 samt på helger, klicka här för att betala med kort eller internetbank. 1 månad 50 kr

Medlemskapet börjar gälla

Om du betalar med kort eller internetbank via Payson

Av säkerhetsskäl och för att p-kassan inte ska kunna missbrukas börjar ditt medlemskap gälla tidigast dagen efter att du betalat via Payson.

Om du betalar via Plusgiro

OBS! Medlemskapet börjar gälla dagen vi får in pengarna på vårt konto* om man inte angett ett senare datum vid inbetalningen. Det går INTE att bli medlem tidigare än den dag vi får in pengarna. Normalt tar det en bankdag för oss att få dom.

Uppsala

Medlemskapet i Stockholms p-kassa gäller även för dig som åker pendeltåg mellan Uppsala och Stockholm. Observera att p-kassan bara gäller på SL:s Uppsalapendel. Inte på SJ:s tåg mellan Uppsala och Stockholm och inte heller på Uppsala Länstrafiks egna linjer.

Medlemslogin

För att få en bekräftelse på att din medlemsavgift kommit fram och att ditt medlemsskap börjat gälla kan du logga in på våran medlemstjänst, läs mer om hur du aktiverar din inloggning samt hur det fungerar

Självrisk

Självrisken är på 100:- och det är en engångssumma du betalar varje gång du åkt fast. Anledningen till att man måste betala självrisk varje gång man åker fast är för att uppmuntra alla medlemmar att se upp för kontroller. P-kassan är en solidaritetsfond och i solidaritet med andra medlemmar och för att kassan ska gå runt vill vi att medlemmarna aktivt ska undvika biljettkontroller.

Självrisken sätts in på plusgirokonto: 147 68 45-1 (betalningsmottagare: planka.nu), märk inbetalningen “självrisk” och skriv ocr-nummret och ditt personnummer. Klicka här för att betala självrisken med kort eller internetbank.

Obs! Du måste posta in tilläggsavgiften till oss. 

Planka.nu
Box 38183
10064 Stockholm

Dataskyddslagen, GDPR

När du går med i p-kassan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna administrera ditt medlemskap, i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Läs igenom våra medlemsvillkor

Se till att noga ha läst igenom villkoren för medlemskap i p-kassan innan du går med. Observera att P-kassan ej betalar ordningsböter du fått från polisen om du plankat.

Läs igenom vår FAQ innan du ringer eller mejlar oss!

Vi har en FAQ (en sida med frågor och svar), kolla igenom den innan ni kontaktar oss, för att läsa den tryck här.

Undvik biljettkontroller genom Facebookgruppen!

Det finns en grupp på Facebook, med 35000 medlemmar, där du enkelt kan se och undvika samt varna dina medresenärer för biljettkontroll. Gruppen heter Här befinner SL-kontrollanterna sig.