Var med och lämna nära 40.000 namn till finansministern

fredag den 29e klockan 15:30 kommer vi samlas på Sergels Torg i Stockholm och sedan gå tillsammans för att lämna över namninsamlingen Rädda Sommarlovskorten till finansministern. Vi kommer ha på oss våra somrigaste kläder: badbollar, solhattar och allt annat som sommarlovskortet symboliserar. Ta med dina somrigaste grejer du med! Beslutet om vårens budget är precis på väg att fattas, så det är viktigt att vi har nära 40.000 namn med oss – och att vi är många som är med och lämnar över namnen.

Vill du komma så anmäl dig gärna på den här länken så hör vi av oss om detaljerna!

Bor du inte i Stockholm så vill vi såklart ändå ha din hjälp. Maila finansminister Magdalena Andersson på magdalena.andersson@regeringskansliet.se eller skriv ett vykort (med något somrigt på?) och berätta varför du vill ha tillbaka sommarlovskorten.

Adressen är:
Magdalena Andersson
Regeringskansliet
103 33 Stockholm

Sommaren blir bättre med sommarlovskort!

Soliga hälsningar,

Zacharias Andersson & Max Holm som startade kampanjen

2 kommentarer

2 kommentarer på “Var med och lämna nära 40.000 namn till finansministern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.