Rädda sommarlovskorten

Förra sommaren fick unga åka gratis i kollektivtrafiken vilket gav frihet åt ungdomar, oavsett inkomst. Vi har nu startat en namninsamling

För att komma till namninsamlingen så går man in på sommarlovskort.nu

Så här såg det ut i somras när sommarlovskorten fanns: Nolltaxa för ungdomar infördes runt om i Sverige med statligt stöd vilket varit oerhört bra. Under sommaren har många som tidigare avstått från resor på grund av ekonomi fått friheten att ta sig runt i staden, vilket har fungerat som en utökning av allemansrätten. 2 personer från Planka.nu har fått ta del av korten och är nöjda.

Sprid gärna namninsamlingen, det är ganska lätt att säga ”sommarlovskort.nu” inför andra, länken är kort och skickar en direkt till insamlingen.

Vi är iallafall ute i god tid med namninsamlingen och vi är optimistiska. För att uppmärksamma frågan kommer vi gå vidare med kampanjen och göra aktioner, mer information om det kommer senare. Vi kommer även att släppa nya klistermärken senare.

En kommentar

En kommentar på “Rädda sommarlovskorten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *