Nya klistermärken

Nu har våra nya klistermärken kommit! De är gratis och man får dom i första hand av oss. Men de kommer också att gå att hämta på flera ställen i stan. Vill du ha klistermärken men inte vet vart man får tag på dem så maila oss på sthlm@planka.nu Vill du att vi ska skicka… Läs mer»

Julklapp?

Två dagar kvar till julafton, och du har inte köpt några julklappar? Varför inte ge bort ett medlemskap i p-kassan? 100:- per månad och 500:- per halvår! Att betala medlemskapet till någon annan är inte svårare än att betala åt sig själv! Läs mer om hur det går till i menyn ovan. God Jul önskar… Läs mer»

Ny animation: Håll spärrarna öppna!

Planka.nu har glädjen att presentera en fin animation som steg för steg går igenom hur du själv kan hålla de nya science-fiction-spärrarna öppna, och på så vis underlätta passagen genom spärrarna för Stockholms kollektivtrafikanter. Kolla själv: Håll spärrarna öppna! Animationen, och andra spännande saker kan även hittas i vårat filarkiv.

Pressmeddelande från Öppna Stockholm

Pressmeddelande från nätverket Öppna Stockholm som planka.nu är en del av. Planka.nu presskontakt: 0739-457168. Öppna Stockholm presskontakt: 0739-191627. Öppna Stockholm gör det igen! Strax efter klockan 18:00 tisdagen den 16 december forcerades hi-techspärrarna vid T-centralen, Medborgarplatsen, Fridhemsplan och Gullmarsplan i en massplankning organiserad av kampanjen Öppna Stockholm. Ett hundratal personer öppnade spärrlinjerna och med välplacerad… Läs mer»

Prenumerera på våra pressmeddelanden

För prenumeration på våra pressmeddelanden, skicka ett email innehållande ditt namn samt vilken media du företräder till: gbg@planka.nu Det går naturligtvis bra att prenumerera på pressmeddelandena utan att vara från någon media och då räcker det gott med namn och emailadress.

Hemsidan nere!

Hemsidan har legat nere upp till ett dygn i flera omgångar senaste veckan. Det har berott på på ett fel i vår server, som vi arbetar med att åtgärda så att detta inte händer igen. Vi beklagar detta och ska försöka se till att hemsidan håller sig uppe bättre i fortsättningen. Samtidigt kan vi berätta… Läs mer»

Stefan Sundström betalar inte

Stefan Sundström stödjer planka.nu. Därför kan vi erbjuda en av Stefans senaste låter, Vi betalar inte (som dessutom är jävligt bra!), till gratis nedladdning på hemsidan. Framöver kommer Stefan också att medverka på något seminarium vi arrangerar. Ladda ner låten här Läs mer om Stefan Sundström

Fototävlingen förlängs

Planka.nu har beslutat att skjuta upp sista inlämningsdatum för vår fototävling. Ni har nu till början på januari på er att fota snygga plankningar eller bidra till den öppna kategorin. Skicka in ett bidrag du med!

Höjda biljettpri(s)er och brutna vallöften!

Röstade du på s, v eller mp i landstingsvalet 2002? Kanske gick du också på det nu brutna vallöftet att SL:s månadskort inte skulle höjas under mandatperioden om dessa partier vann? I vilket fall står vi nu inför ytterligare en prishöjning av taxan i SL-trafiken. Månadskortet kommer kosta 600 kronor och priset på en kupong… Läs mer»